Cursus verkopen en acquisitie

Onderwerpen tijdens deze cursus:

Mijn dienst/product, mijn markt

Als je iets wilt verdienen met je product of dienst, zul je goed moeten weten wát je eigenlijk aan te bieden hebt en aan wie. Tijdens deze cursus leer je product of dienst kort en helder te omschrijven. En je leert de essentie van de voordelen te beschrijven die je product of dienst. Daarnaast leer je elke markt je het beste kan bedienen en wie eigenlijk je toekomstige kopers zijn..

Gesprekstechnieken, koude acquisitie

Een verkoopgesprek voeren is een essentieel onderdeel van het verkopen van een product of dienst. Tijdens dit cursusonderdeel leer je contact te maken met potentiële klanten en hiermee een afspraak te maken voor een verkoopgesprek. Daarnaast leren we je je product of dienst overtuigend te verkopen.

Oefening acquisitiegesprek, tips voor vervolg

Tijdens dit onderdeel brengen we de theorie van de vorige onderdelen samen. Je gebruikt de opgedane kennis van de vorige onderdelen in een praktijkoefening. Daarnaast krijg je  tips op maat over wat de beste vervolgstap kan zijn.


Praktische informatie

Duur: drie dagdelen
Tijd: 09:30 – 12:30 uur
Max. aantal deelnemers: 8

Dit wordt er over ons gezegd

Start transportbedrijf

Sia Vonk

Milo Groot Obbink van Pro6 Advies heeft een heel goed plan voor mij opgesteld; overal waar ik kwam, iedereen vond het een goed plan. Dankzij Milo heb ik eindelijk een eigen bedrijf.

Pro6 Advies werkt samen met

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.