| pro6advies

Coaching voor ondernemers

 

Hoezo (business)coaching?

Doe ik als ondernemer de dingen die ik wil doen? Bereik ik mijn doelen? Waarom loop ik telkens tegen dezelfde probleem aan? Hoe vind ik mijn droomklant ? Hoe motiveer ik mijn werknemers ? Hoe maak ik mezelf misbaar ? Wat is een goede strategie om mijn markten uit te breiden ? Hoe vergroot ik mijn winst ?

Dit zijn vragen die vele ondernemers / zzp-ers tegenkomen. Maar wie investeert in het beantwoorden van deze vragen ? Tevreden ondernemers weten heel goed waar ze goed en niet goed in zijn en hebben één ding gemeen: ze raadplegen collega's ondernemers, vrienden, boekhouders èn coaches/adviseurs.

Waarom ? Simpelweg omdat een juiste coach/adviseur niet alleen de vraag beantwoord, maar de vraag achter de vraag. Door niet alleen cijfers, plannen en doelstellingen te onderzoeken. Maar ook door persoonlijke waarden, wensen en dromen te betrekken in de coaching.   
 

Probeer

De meeste simpele manier om te ervaren wat wij als ondernemende adviseurs kunnen betekenen: bel voor een afspraak. Een intake is gratis, daarna reken je af per afspraak, uur of traject.

Dit wordt er over ons gezegd

Overname Fotostudio

Jaco de Hoog

Pro6 Advies begeleidde mij bij de overname van een fotostudio, en hoe ! Milo Groot Obbink wist precies hoe je een bank moet benaderen en hoe je een lening aanvraagt. Ik ben vooral te spreken over het prettige persoonlijke contact.

Pro6 Advies werkt samen met

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.