Coaching

Of u nu een bedrijf gaat starten of al jaren ondernemer bent, de kennis / ervaring / visie / feedback van anderen kan heel waardevol zijn. Als ondernemer / starter kun je namelijk simpelweg niet alles weten en kunnen.

Elke ondernemer heeft "blinde vlekken", een gebied of eigenschap waarvan hij of zij vindt dat het geweldig gaat/is. Helaas ervaart de buitenwereld dit niet altijd als geweldig. Je kunt zelf beslissen of je de eigen blinde vlekken zichtbaart wilt maken. Want verandering start met inzicht.

Een gesprek met een bedrijfscoach van Pro6 Advies kan die blinde vlekken zichtbaar maken. Als je jezelf wilt verbeteren of wanneer je de kans op succes wilt vergroten, ga dan eens met ons in gesprek

Als bestaande ondernemer heb je vaak andere behoeften op het gebied van coaching dan een starter. Lees daarom hier verder voor coaching voor ondernemers.

En hier over coaching voor startende ondernemers

Dit wordt er over ons gezegd

Huiswerkbegeleiding

Ik had allerlei ideëen maar wist niet waar ik moest beginnen of eindigen. Pro6 Advies heeft mij heel goed geholpen met structuur aanbrengen, een tijdspad uitzetten en een klankbord zijn. Het was erg plezierig te ervaren dat de adviseur aansluiting had met mij visie, waardoor zijn input nog waardevoller werd.

Pro6 Advies werkt samen met

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.