Inschrijven Pro6 Advies Nieuwsbrief


Samenwerking STOA en Pro6 Advies succesvol met aanbesteding UWV

STOA en Pro6 Advies hebben van UWV voor de regio's Groot Amsterdam, Utrecht & Flevoland, Den Haag & Leiden en Rijnmond toestemming gekregen om klanten naar zelfstandige arbeid te begeleiden (13A).

Dit geldt voor alle UWV klanten met een WAO, WIA, WAJONG of ZW-uitkering.

LET OP: de tenaamstelling voor product 13A staat alleen op naam van STOA. Er is geen sprake van onderaannemerschap omdat STOA en Pro6 Advies gezamenlijk het contract uitvoeren.


Geld lenen van familie of particulier in plaats van de bank

Voor beide partijen interessant ! Voor de ondernemer zijn de kosten lager, voor de particulier de (rente)opbrengsten fors hoger. Wel de haalbaarheid laten checken. Lees hier link meer.


MAKRO Hengelo zoekt standplaatshouders

Horecaondernemers met een professionele instelling waar kwaliteit bovenaan staat zijn welkom op het MAKRO terrein in Hengelo voor een jaar- of seizoensstandplaats. 

Een bedrijfsplan is onderdeel van de selectieprocedure. Meer weten over de voorwaarden of voor het opstellen van een plan, bel Milo Groot Obbink op (06) 120 36 948.Presentatie Sociale Media
Voor diëtisten in Twente hield Milo Groot Obbink een lezing over toepasssing van Sociale Media. Wat en hoe pas je ze toe. Hier de link naar Slideshare.

Meer weten over hoe u marketing voor uw eigen ondernemerschap toepast ? Bel Milo Groot Obbink op (06) 120 36 948.© 2007 Pro6 Advies - Stoppelland 57 - 7641 KN - Wierden - (06) 120.36.948 - info@pro6advies.nl Website:Askanthi Portals