Cursus financiën en administratie

Grip krijgen op het cijferwerk waar iedere ondernemer mee aan de slag moet is het hoofddoel van de cursus financiën en administratie. Cijferwerk is niet alleen een ‘moeten’ omdat de Belastingdienst het van u eist. Cijfers zijn belangrijke informatiebronnen over de gang van zaken binnen de onderneming.

Cijfers leren begrijpen
Het interpreteren en begrijpen van de cijfers maakt dat u tijdig kan inspelen op veranderingen die het voortbestaan van de onderneming positief of negatief beïnvloeden. 
Inzicht in uw cijfers kunt u niet uitbesteed een administratiekantoor of de accountant. De cijfers van uw bedrijf laten u steeds weer zien wat het verband is tussen uw concept, de strategie en uw marketingaanpak. Concreet: welke omzet heeft mijn investering in marketing opgeleverd. 

Hoe werk ik samen met mijn boekhouder
In de cursus leert u over de samenwerking met uw administratiekantoor of accountant. Hoe besteedt u de bedrijfsadministratie uit? Wat mag u daarvan verwachten? Hoe signaleert u knelpunten in de dienstverlening en hoe maakt u die bespreekbaar? 

Kortom een cursus die u helpt om het cijferwerk binnen u toekomstig bedrijf te benaderen op een manier die vóór in plaats van tegen u werkt.

 

Onderwerpen

  • Investeren, financieren en terugverdienen
  • Budgetteren, besteden en verantwoorden
  • Administratie en financieel inzicht
  • Samenwerken met mijn boekhouder

 

Dit wordt er over ons gezegd

Computerreparateur

Ben Plazier

Het grote voordeel van Pro6 Advies is dat ze bij je thuis komen. Het persoonlijke contact was voor mij het belangrijkste. Rob Videler van Pro6 Advies gaf steeds aan wat de juiste stappen waren op welk moment.

Pro6 Advies werkt samen met

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.